De vakantie staat alweer voor de deur. We verheugen ons op een paar weken heerlijk ontspannen. Lekker barbecuen of in in het buitenland genieten van al het heerlijke eten wat het vakantieland te bieden heeft. Al dan niet samen met een wijntje en als toetje een romig ijsje.

Kijk jij er ook al naar uit? Of vraag je je af hoe je het moet doen met al die verleidingen? Ben je bang om kilo’s zwaarder terug te komen? Dan doe je in je dagelijkse leven toch echt iets verkeerd.

Gezond eten is geen strafkamp

Heb jij de neiging om je in de vakanties, of rond feestdagen te laten gaan? Dan straf je jezelf de overige weken echt te veel! Gezond hoort niet te voelen als een strafkamp! Het is een bewuste keuze om je levensstijl zodanig in te richten dat je ‘schuldig’ voelen over eten niet meer nodig is. Als je 50 weken per jaar het gevoel hebt dat je je in moet houden voor die twee weken op het strand, dan is de balans echt meer dan zoek.

Een andere mindset

Als jij gezond wil eten en leven en geen krampachtig eetpatroon aan wil houden, dan ben je bij mij aan het adres voor begeleiding. Ik leer je hoe je een eetpatroon kan hebben waar je je happy bij voelt. Gewoon, elke dag. Zo heb je minder de behoefte om je te veel te laten gaan tijdens vakanties of feestdagen!

Bestel mijn boek

Gratis consult

Wil jij weten wat de dieetpsycholoog voor jou kan doen? Vraag dan snel een gratis consult aan!