Op Dieet Doe Normaal!

Op dieet Doe Normaal! - boek Heleen LigtelijnDieetpsycholoog Heleen Ligtelijn schreef een boek over afvallen vanuit een revolutionaire gedachte: het gaat niet om wát je eet, maar waarom!

Eetgedrag net zo belangrijk als gezond eten

Mensen die willen afvallen weten bijna altijd heel veel over voeding. Het vervelende is juist, dat het ondanks al deze kennis toch niet lukt om gezonder of minder te eten. We weten bijvoorbeeld best dat een snoepbui onverstandig is, en dat die zak chips voor de TV een dikmaker is. Maar deze kennis in de praktijk brengen is helaas vaak niet zo eenvoudig…

Op dieet Doe normaal! – Zelfhulp voor alle soorten eters

Heleen Ligtelijn verzamelt in haar boek ‘Op dieet Doe normaal!’ haar praktijkervaring en versnijdt praktische voorbeelden en tips met de psychologische processen die ten grondslag liggen aan onze ongewenste eetgewoontes. Het maakt de lezer bewust van zijn eigen gedrag en moedigt aan tot het maken van doelbewuste veranderingen in je eetpatroon.

Tijdelijk niet verkrijgbaar in de boekhandel en online

Helaas is mijn boek tijdelijk uitverkocht in de boekwinkels en online winkels. Je kunt nog wel direct via mij een exemplaar ontvangen. Wanneer Op Dieet? Doe Normaal!’ weer overal te verkrijgen is, verwijs ik via deze pagina weer door naar de bekende winkels en websites.

Bestellen boek 'Op dieet? Doe normaal!

Via dit formulier kun je mijn boek 'Op dieet? Doe normaal!' bestellen. Vul de gegevens in en maak €22,25 (€ 17,99 plus verzendkosten) over op rekeningnummer NL 69 ABNA 0440678854 tnv Dieetpsycholoog te ede, onder vermelding van 'Boek'. Ik stuur het dan zo snel mogelijk naar je toe.