Het slanke brein

Dieetpsycholoog Heleen Ligtelijn schreef een boek over afvallen vanuit een revolutionaire gedachte: het gaat niet om wát je eet, maar waarom! De eerste druk van dit boek verscheen onder de titel ‘Op dieet? Doe normaal!’ en is nu vanaf de 2e en 3e druk verkrijgbaar onder de titel ‘Het slanke brein’.

Eetgedrag net zo belangrijk als gezond eten

Mensen die willen afvallen weten bijna altijd heel veel over voeding. Het vervelende is juist, dat het ondanks al deze kennis toch niet lukt om gezonder of minder te eten. We weten bijvoorbeeld best dat een snoepbui onverstandig is, en dat die zak chips voor de TV een dikmaker is. Maar deze kennis in de praktijk brengen is helaas vaak niet zo eenvoudig…

Het slanke brein – Zelfhulp voor alle soorten eters

Heleen Ligtelijn verzamelt in haar boek ‘Het slanke brein’ haar praktijkervaring en versnijdt praktische voorbeelden en tips met de psychologische processen die ten grondslag liggen aan onze ongewenste eetgewoontes. Het maakt de lezer bewust van zijn eigen gedrag en moedigt aan tot het maken van doelbewuste veranderingen in je eetpatroon.

Verkrijgbaar in de boekhandel en online

Het slanke brein is momenteel overal verkrijgbaar, in boekhandels en online. Naast de hardcopy versie is vanaf de tweede druk ook de e-book versie verkrijgbaar. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een luisterboek; ik houd je op de hoogte!

Bestellen

Je kunt het boek online bestellen bij (onder andere) deze webwinkels:

 

koop het slanke brein op boeken.com

Bestel mijn boek

Gratis consult

Wil jij weten wat de dieetpsycholoog voor jou kan doen? Vraag dan snel een gratis consult aan!