Dieetconsult: Afspraken in mijn praktijk in Ede

Als je nieuwsgierig bent geworden naar wat ik voor je kan betekenen, nodig ik je graag uit om voor een gratis dieetconsult langs te komen. Tijdens dit eerste kennismakingsgesprek kun je al je vragen stellen en kan ik aangeven wat ik voor je kan betekenen. Face to face dieetconsulten zijn de meest effectieve en persoonlijke manier van begeleiding. Het is dan ook belangrijk dat je de kans krijgt om zonder verplichtingen eens te komen kijken of je de omgeving en mijn manier van werken als prettig ervaart. Het verloop van het dieetconsult wordt aangepast aan je persoonlijke wensen. Voor de een zal gewichtsverlies een belangrijk doel zijn, voor de ander is dat het kwijtraken van de obsessie met eten. Gemiddeld spreek ik 7 consulten af met mijn cliënten. Uiteraard kan dit ook vaker of minder vaak worden, afhankelijk van hoe het proces verloopt. Op ieder moment kun je beslissen om te stoppen of verder te gaan. De consulten vinden de eerste 2 à 3 keer meestal om de 1 of 2 weken plaats, daarna kunnen de tussenpozen wat langer worden. Zo kunnen we het hele traject uitspreiden over een periode van enkele maanden. Dit is van belang omdat het doel is een gedragsverandering te bewerkstelligen. Een gedragsverandering vraagt om tijd en oefening; dat lukt niet binnen een paar weken! De afspraken kunnen op werkdagen zowel overdag als ’s avonds ingepland worden. Voor een dieetsconsult ter kennismaking kun je meestal op korte termijn ingepland terecht.

Dieetconsult aan huis

In de regio Ede-Arnhem-Nijmegen zijn in enkele gevallen consulten aan huis ook mogelijk. Dit is echter afhankelijk van mijn agenda. Afhankelijk van de reistijd breng ik hiervoor extra kosten in rekening. Hierover informeer ik je graag persoonlijk als je interesse hebt.

Kosten, wijze van betalen en vergoedingen

De kosten zijn 75 euro per consult van ongeveer een uur. Soms lopen gesprekken iets uit, dan kost dat niets extra. Ik bied iedere cliënt graag ruim persoonlijke aandacht. Dat betekent dat ik consulten niet te strak na elkaar inplan en dus ruim de tijd voor je neem. De kosten kunnen direct contant worden voldaan of worden overgemaakt na het ontvangen van een digitale factuur.

Bestel mijn boek

Gratis consult

Wil jij weten wat de dieetpsycholoog voor jou kan doen? Vraag dan snel een gratis consult aan!