Afvallen Ede – De dieetpsycholoog helpt je bij de strijd tegen de kilo’s

Ben je op zoek naar goede en professionele begeleiding om af te vallen in de regio Ede? Dan kan de dieetpsycholoog jou wellicht helpen! Ik nodig je dan ook graag uit voor een gratis dieetconsult. Tijdens zo’n consult kun je bij mij terecht met allerhande vragen. Aan de hand van jou informatie ben ik in staat om je te vertellen wat ik voor je kan betekenen. Ik vind dat een persoonlijk consult de beste manier is om iemand zo effectief mogelijk te kunnen helpen, daarom spreek ik graag met je af voor het consult in mijn praktijk in Ede. In een huiselijke omgeving kunnen we dan in alle rust gaan bekijken hoe we jou uitdaging gezamenlijk kunnen oppakken!

Praktisch afvallen in Ede

Ik werk graag regionaal. Dit beperkt de reistijd voor jou als cliënt, en maakt de bezoekjes weer een stukje laagdrempeliger! Ik ben ook zeer praktisch ingesteld. Iedereen kan je vertellen dat je simpelweg niet meer zoveel moet eten, of dat je je aan een vast eetpatroon moet houden. Ik zie dat anders. We gaan samen kijken waar jouw eetprobleem vandaan komt. Dit kan diverse oorzaken hebben. Lees hier meer over de valkuilen en hoe je hiermee om kan gaan.

Samen aanpakken

Laten we samen jouw valkuilen in kaart brengen en kijken of we permanent verandering kunnen brengen in de manier waarop jij met eten bezig bent. In een aantal afspraken ga ik je helpen met een persoonlijke aanpak. Gemiddeld spreek ik ongeveer zeven keer af met mijn cliënten. Afhankelijk van de voortgang die we boeken kan dit meer of minder worden, allemaal in samenspraak. Meestal vinden de eerste twee a drie consulten om de week plaats en daarna laten we er wat meer tijd tussen komen. Het gehele traject duurt dus een paar maanden. Dit is heel belangrijk, gezien we gedragsverandering willen zien, en gedragsverandering vergt tijd en oefening. Dit lukt niet binnen een paar dagen of weken! De afspraken kunnen op werkdagen zowel overdag als ’s avonds ingepland worden. Voor een dieetconsult ter kennismaking kun je meestal op korte termijn ingepland terecht.

Bestel mijn boek

Gratis consult

Wil jij weten wat de dieetpsycholoog voor jou kan doen? Vraag dan snel een gratis consult aan!