Op Dieet Doe Normaal!

Op dieet Doe Normaal! - boek Heleen LigtelijnDieetpsycholoog Heleen Ligtelijn schreef een boek over afvallen vanuit een revolutionaire gedachte: het gaat niet om wát je eet, maar waarom!

Eetgedrag net zo belangrijk als gezond eten

Mensen die willen afvallen weten bijna altijd heel veel over voeding. Het vervelende is juist, dat het ondanks al deze kennis toch niet lukt om gezonder of minder te eten. We weten bijvoorbeeld best dat een snoepbui onverstandig is, en dat die zak chips voor de TV een dikmaker is. Maar deze kennis in de praktijk brengen is helaas vaak niet zo eenvoudig…

Op dieet Doe normaal! – Zelfhulp voor alle soorten eters

Heleen Ligtelijn verzamelt in haar boek ‘Op dieet Doe normaal!’ haar praktijkervaring en versnijdt praktische voorbeelden en tips met de psychologische processen die ten grondslag liggen aan onze ongewenste eetgewoontes. Het maakt de lezer bewust van zijn eigen gedrag en moedigt aan tot het maken van doelbewuste veranderingen in je eetpatroon.

Bestellen

Hier onder vind je een overzicht van verkopers waar je Op Dieet Doe Normaal online kunt bestellen, ook als e-book. Klik op de logo’s om naar de bestelpagina’s van de sites te gaan.

 

op dieet doe normaal ako
op dieet doe normaal bol
op dieet doe normaal kosmos
op dieet doe normaal kosmos

op dieet doe normaal kosmos
op dieet doe normaal ECI
op dieet doe normaal Cosmox
op dieet doe normaal Leer Ook